Naturgeograf Jan Åberg

Hoppa till innehåll
  • In english
  • Verksamhet och kontakt

Kött

Jag är numera ganska övertygad om att bra kött är sällsynt. Billigt kött får vi nämligen ofta till priset av en kraftigt försämrad köttkvalitet, jämfört med vad som är möjligt. Här nedan finns två bra källor:

http://mjornbygdenslamm.se/img/kott_landskap_holma.pdf – kolla in bilden på hur antioxidanterna i bra kött är mycket mer potenta!
http://www.eatwild.com/ – här finns många bra argument samlade.

Detta inlägg postades i naturbruk den 28 sep, 2010 av admin.

Inläggsnavigering

← Nordsvensk Blommor och bär →
  • Verksamhet och kontakt
  • Publikationer / Publications
  • sur sulfatjord
  • Dalkarlsån
  • Om att mäta pH
  • Om modeller
  • Äkta hållbarhet kräver att vi följer fyra systemvillkor
  • Hur många sjöar finns det egentligen i Sverige
Drivs med WordPress